Beställningsvillkor

Leveransvillkor

Leverans av boken sker så snart möjligt då boken är tryckt och levererad. Leverans av boken sker antingen direkt hem till beställaren eller via avhämtning på Pastorsexpeditionen, Stopvägen 120, Bromma. Vid önskemål om avhämtning på pastorsexpeditionen kommer ett e-brev skickas till beställaren när boken finns tillgänglig. Pastorsexpeditionens öppettider är vardagar 09:00-12:00 och 13:00-15:00.

Betalning

Vid beställning av boken med önskemål om hemleverans tillkommer fraktkostnad. Boken levereras i detta fall med faktura för betalning.
Vid avhämtning av boken på pastorsexpeditionen kan betalning ske via kontanter/Swish eller faktura.

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till Bromma församling behövs för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig, såsom leverans m.m. Genomförd beställning/registrering innebär att du samtycker till att personuppgifter/organisationsuppgifter registreras hos oss. Dessa uppgifter kan komma att användas som underlag för statistik och/eller marknadsföring. Dina kunduppgifter lämnas inte ut och säljs inte vidare till andra företag eller organisationer. Om du vill veta vilka uppgifter om dig vi sparar, är du välkommen att kontakta församlingen på telefon 08-564 355 00.